De frietwagen, voor al uw feesten, partijen, evenementen en bijeenkomsten.
Geniet van heerlijke frieten en kwaliteitssnacks met Frietjeontour.nl bij u op locatie.
Kwaliteit en gastvrijheid staan bij Frietjeontour voorop!

Misschien bent u nu al druk met alle voorbereidingen. U bent immers van plan om een evenement te organiseren. Het kan een familiefeest zijn, in het kader van een huwelijksjubileum of een verjaardag. Misschien is het wel een gezellige bijeenkomst van een uitgebreide vriendenkring of een verenigingsuitje. Of u bent ondernemer en heeft een bedrijfsuitje met een aansluitend feest op het oog. Wat uw motivatie ook is, geen enkel feest kan zonder goede drank- en voedselvoorziening. Als u kiest voor een frietkar Den Bosch of op een andere locatie, dan weet u een aantal dingen zeker. Verse friet en snacks vergroten altijd de sfeer van elk feest en vallen bij iedereen in de smaak. Ook neemt het eten van friet en snacks niet al te veel tijd in beslag, wat erg handig kan zijn als u een druk programma heeft georganiseerd.

Voordelen frietkar Den Bosch

Waarom zou u bij Frietjeontour.nl een frietkraam Den Bosch willen huren? Als u dit doet, profiteert u van een aantal grote voordelen. Als u de catering en de drankvoorziening geheel in eigen hand houdt, moet u drank en etenswaren zelf inkopen, personeel regelen dat niet alleen volgens de regels van de kunst het eten klaarmaakt, maar ook alles naderhand netjes opruimt en hygiënisch schoon achterlaat. Dit kost vaak veel meer tijd dan u in kunt schatten, zeker wanneer u niet op regelmatige basis ervaring heeft met catering. Laat u zowel de catering als de drankvoorziening gerust over aan Frietjeontour.nl. Wij komen met een opvallende en gezellig ingerichte frietwagen in Den Bosch. Wij hebben alles wat u nodig heeft bij ons en ruimen de friet en rommel na uw feest ook zelf weer op. Dit zal u veel gemak opleveren, maar dat is nog niet alles. Alle medewerkers van Frietjeontour.nl hebben veel ervaring in de gastvrijheidsbranche. Uw gasten of familieleden worden op correcte manier benaderd en alles wat we u serveren, is van de allerbeste kwaliteit.

Keuzemogelijkheden frietwagen in Den Bosch

U bepaalt zelf wat u de gasten voor wilt zetten. Wilt u alleen even een goed verzorgde snack tussen de programmaonderdelen door, dan kunt u goed uit de voeten met ons meest basale pakket maar er zijn ook andere en meer uitgebreide mogelijkheden (zoals ons VIP pakket inclusief drankcatering). Doe uzelf en uw gasten een groot plezier en neem contact met ons op voor uw eigen frietkar Den Bosch.

Snackwagen ’s-Hertogenbosch

Frietjeontour is inmiddels bekend op vele plaatsen in Nederland. Ook in ’s-Hertogenbosch zijn wij regelmatig te vinden. Of het nu gaat om een event, meeting of partij, wij verzorgen graag professioneel uw catering in ’s-Hertogenbosch.

Facebook Icon